Klasina Koekebakker-Ouwehand

Klasina Koekebakker-Ouwehand (Praktijkvoerder)
Registerpsycholoog NIP/ Kinder & Jeugd*

Ik ben in 2001 afgestudeerd als Ontwikkelings- & Onderwijspsycholoog aan de Universiteit Leiden. Ik heb gedurende tien jaar ervaring opgedaan in het werken met basisschoolleerlingen en leerlingen in het voortgezet onderwijs bij een onderwijsbegeleidingsdienst. Ik heb ruime ervaring in diagnostiek bij leerproblemen, sociale, emotionele en gedragsproblemen. Sinds 2012 werk ik in de eerstelijnszorg.

De afgelopen jaren heb ik een registratietraject tot Registerpsycholoog NIP/ Kinder en Jeugd gevolgd.  Kinder- en Jeugdpsychologen NIP zijn psychologen die zich verder hebben bekwaamd en gekwalificeerd op het specifieke terrein van het werken met kinderen en jeugdigen. Zij hebben een eigen professionele verantwoordelijkheid en kunnen zelfstandig diagnosticeren en behandelen.

 

* Een Registerpsycholoog NIP/ Kinder & Jeugd behandelt psychische klachten. Registerpsycholoog NIP/ Kinder & Jeugd is een beschermde titel, door de beroepsvereniging NIP ingesteld. Iemand mag alleen deze titel voeren,  als hij geregistreerd is in het register van Kinder- en Jeugdpsychologen bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Voor meer informatie: www.psynip.nl